Mitä mukaan?

Iloinen mieli, tanssijalka tai kaksi ja virtaa sen verran että jaksaa vielä piipahtaa jatkoillakin!
Alueella on ilmainen vesipiste eli tyhjän puolen litran pullon voit ottaa mukaasi.

Mitä ei?

Jätä kotiin sateenvarjo, päihteet, teräaseet, räjähteet ja muut vastaavat vahingoittamisvälineet.
Festarialueelle ei saa tuoda myöskään omia ruokia tai juomia. Alueella on myynnissä sekä alkoholijuomia että alkoholittomia virvokkeita.

Jätä kotiin myös retkituolit ja vastaavat. Alueelle on istumapaikkoja ruokapisteiden läheisyydessä. Teltan sisällä turvallisuussyistä ei ole istumapaikkoja tai pöytä.

Lemmikit eivät ole sallittuja.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, joten myös lapset täytyy jättää kotiin.
Alueella saa kuvata vain kännykällä tai pokkarikameralla. Jätä siis järjestelmäkamera kotiin. Näin kunnioitamme artistien toiveita.

Narikka

Rantajameilla palvelee narikka, jonne voit jättää ylimääräiset tavarat säilytykseen. Narikan hinta on 3 euroa.

Saapuminen

Lohjan bussiasemalta Aurlahteen on matkaa muutama sata metriä.
Jos saavut autolla, parkkitilaa löytyy paitsi kaupungin kadunvarsilta, myös Rantajamien vieressä on pysäköintialue, johon mahtuu noin 100 autoa.
Taksitolppa sijaitsee ihan sisäänkäynnin vieressä.

Festaribussit

Ilmaiset festaribussikuljetukset rantakentältä Virkkalan keskustaan ja Muijalan kiertoliittymään kulkevat seuraavasti: Torstaina 7.7. klo 00.30 ja perjantaina 8.7. sekä lauantaina 9.7. klo 00.15 ja 00.45.

Alueelta poistuminen

Päivälipulla pääsee alueelle yhden kerran. Alueelta ei siis tällöin voi poistua ja palata samalla lipulla takaisin.

Kolmen päivän festarirannekkeella voit vapaasti poistua ja saapua takaisin alueelle, kuten myös VIP rannekkeella. Huomioithan, että rannekkeille on oma linja sisäänkäynnin yhteydessä.

Avustajat

Avustajan kanssa saapuvat: avustajan ei tarvitse hankkia erillistä lippua tai ranneketta, vaan hän pääsee festarialueelle avustettavan kanssa.

Maksaminen

Rantajamien alueella ei ole pankkiautomaattia. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit. Myös käteistä saa halutessaan varata mukaan.

Valokuvaaminen

Järjestelmäkameralla kuvaaminen on sallittua vain ammattilaisille eli Pressikortilla alueelle saa tuoda kyseisen kameran. Näin pystymme vastaaman artistien toiveisiin koskien kuvaamisesta esitettyjä pyyntöjä.

Löytötavarat

Tapahtuma-aikana kaikki löytötavarat toimitetaan narikkaan.

Löytötavaroita voi kysellä 12.7 saakka Rantajameilta numerosta 0400973798. Löytötavarat siirretään sen jälkeen Lohjan Poliisiasemalle, josta niitä voi kysellä.

Vesipiste

Alueelta löytyy yksi vesipiste. Voit siis ottaa mukaasi tyhjän muovisen juomapullon jota voit täyttää pisteellä vapaasti.

Lisää kysyttävää? Nopeimmin saat vastauksen Rantajamien Facebook-sivujen kautta.

Molentum Oy