Lohjan Rantajamit: Lippujen ostaminen

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa internetistä Tiketin sivujen kautta. Jos Tiketin lipunmyynnin esteettömyys askarruttaa, voi siitä kysellä maksuttomasti heidän asiakaspalvelunumerostaan 010 84 31 611 tai sähköpostilla osoitteesta info[at]tiketti.fi.
Rantajamien ikäraja on 18 vuotta.

Lohjan Rantajamit: Saapuminen alueelle

Saapuminen alueelle

Festivaalialueelle tai sen läheisyyteen pääsee helposti saapumaan kävelemällä, polkupyörällä sekä taksilla. Invataksilla pääsee pääsisäänkäynnin eteen. Myös linja-autolla festivaalille saapuminen onnistuu, sillä alue sijaitsee noin 700 metrin päässä Lohjan linja-autoasemalta. Asemalta tultaessa matka on suurimmaksi osaksi alamäkeä.

Pyörille ei ole festivaalialueella erillistä pyöräparkkia.

Autolla tullessa kannattaa pitää mielessä, että festivaalialueen vieressä oleva katu on suljettu liikenteeltä, ja lähikaduilla olevien parkkipaikkojen määrä on rajoitettu. Auto kannattaa siis jättää joko kotiin tai kauemmas festivaalialueesta.

Festivaalialueella on kaksi esteetöntä autopaikkaa, joita voi käyttää virallisella vammaisen pysäköintiluvalla, joka on poliisin tai Trafin myöntämä.

Lohjan Rantajamit: Festivaalialue

Festivaalialue

Rantajamit järjestetään Aurlahden rannalla kovalla sorakentällä. Maasto voi olla hieman epätasaista, ja sateen sattuessa muuttua pehmeämmäksi. Alueen kulkuväylät ovat enimmäkseen esteettömiä, mutta joissain paikoissa tiellä voi olla kaapelikouruja.
Alueen pääsisäänkäynti on esteetön ja siitä mahtuu kulkemaan myös pyörätuolilla. VIP-alueen sisäänkäynnin kohdalla on kynnysluiska.
Alueella on kolme esteetöntä bajamajaa. Kaksi niistä sijaitsevat heti sisäänpääsyn yhteydessä, ja kolmas on VIP-sisäänkäynnin lähellä.
Festivaalialueen kartta löytyy pääsisäänkäynnin yhteydestä.
Teltassa ei ole pyörätuolipaikkoja eikä katsomokoroketta.
Festivaalialueella ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Konserteissa ei ole tekstityksiä eikä minkäänlaista tulkkausta (viittomakielistä, kuvailu- tai kirjoitustulkkausta).

Lohjan Rantajamit: Avustaja / tulkki

Avustaja / tulkki

Avustaja/tulkki pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi alueelle. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua.
Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita festivaalialueelle.

Lohjan Rantajamit: Yhteystiedot

Yhteystiedot

Osoite: Rantakenttä Aurlahti, Lohja KARTTA

Projektipäällikkö
Elina Pakkanen
[email protected]
044-7705400

Tuottaja (HR)
Satu Hankola
[email protected]
0400-973798

Tuottaja (VIP)
Siukku Katava
[email protected]
[email protected]
041-5018196

Turvallisuuspäällikkö
Paavo Hänninen
040-5292551

Lohjan Rantajamit järjestää:
Suur-Seudun Osuuskauppa
Prismantie 2, 24800 Halikko

Molentum Oy