Lohjan Rantajamit: Myyjäksi festareille?

Myyjäksi festareille?

Myyntipaikat

Järjestämme alueelle erillisen Market-alueen sisääntulon läheisyydessä, jossa kaikki myynti tapahtuu.
Hintaan sisältyy sähkö (maksimissaan 16 A), vesi (noudettavissa huoltorakennuksesta), jätehuolto (lajitellaan vuokralaisen toimesta), ruokailupaikat asiakkaille, yhteismainonta ja markkinointi nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Myyntialueelle on oma sisäänkäynti myyjillä, joka helpottaa myyntipaikan täyttöä tapahtuman ajan.

Toimeksiantajan tehtävänä on hankkia teltta/food truck sekä kiinnitysvälineet teltalle. Kiinnityksestä toimitetaan erillinen ohjeistus Uudenmaan Pelastuslaitoksen toimesta.

Hinta: 700,00 € + alv. 24 % (paikan koko n. 4mx6m)

Alueelta löytyy henkilökunnalle taukotilat, suihku ja wc. Alue on aidattu.

Luvat

Myyjä huolehtii itse tarvittavista elintarvikeluvista ja muista tarvittavista luvista sekä omavalvontasuunnitelmasta (esitettävissä pyynnöstä). Myyjällä on myös oltava riittävä alkusammutusvälineistö myyntipisteessään. Alkoholinmyynti on mahdollista vain järjestäjän hallinnoimissa pisteissä. Myyjä vastaa oman paikkansa pystyttämisestä ja purkamisesta niin, että myyntipaikan on oltava valmis viranomaistarkastukseen mennessä 7.7.2021 klo 11.00 ja purettuna 10.7.2021 klo 12.00 mennessä. Alueelle voi tulla 6.7.2021 rakentamaan pisteen, tuloaika sovitaan erikseen, jotta alue ei ruuhkaannu. Myyntipaikan tulee olla avoinna koko tapahtuman ajan.

Tiedustelut:

[email protected]

Myyntipaikat | Myyjäksi festareille?

Molentum Oy