Ruoka

Dogs & Deli

Olemme Suomalainen perheyritys amerikkalaisilla mausteilla.

Burgerit ja muut jenkkiherkut valmistamme 100% naudanlihasta, maustamalla ne omalla mausteseoksella ja tarjoilemalla ne laadukkailla vihanneksilla sekä oman keittiön Chilimajoneesilla ja marinoiduilla punasipuleilla.

Hodareihin nakit toimittavat Chef Wotkins.

Chiliveikot

Tulta vai lempeän tulista, Chiliveikot hoitaa!

Esittelyssä alueemme toinen ruuan tarjoaja.

"Chiliveikkojen tarkoitus on edistää chiliharrastusta ja koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Rantajameilla meillä on tarjolla erilaisia lihaisia annoksia, joista löytyy suosikit niin "liekkejä suusta"-ratkaisuihin kuin vasta chilin eri ulottuvuuksiin tutustuville ihmisille!"

Chocolate and Fruit Paradise

Chocolate and Fruit Paradise on ratkaisu herkkunälän iskiessä! Pientä tai suurta hyvää, tuoreiden hedelmien ja marjojen liitto suklaan ja namujen kanssa on yhdistelmä, joka vie kielen mennessään.

Huippusuosittu Mr. Beef burger

Lihana käytetään ylikypsää nautaa ja täytteenä on ihanan pehmeää cuacamolea, majoneesia, vihreä papua, punasipulia, tomaattia ja chileläistä chilikastiketta.

Toisena vaihtoehtona on rullakebab. Kebabliha on itse tehtyä kotimaisesta naudan lihasta.

Come hungry. Leave happy.

Wild Taste Oy

Jamipannua vai kevätkääryleitä? Suosittelemme maistamaan kumpaakin. On sekä perinteistä festari-ruokaa että thaimaalaisia herkkuja. Ainahan voi syödä kummankin maan perinneherkut!

Hattarax

Kuten nimestäkin voi päätellä, hattaraa olisi tarjolla! Entäpä kolottaako kahvihammasta? Ei ongelma, kupin kuumaa saa viereen. Jos on suolaisemman nälkä, niin makkaraperunat ja grillimakkara korjaavat sen pois.

Sivuston toteutti Molentum Oy